Андрій ШЕВЧЕНКО: «Нас попереду ще чекають важкі три гри»

Наставник збірної України прокоментував гру проти Литви (3:0)

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко на прес-конференції прокоментував перемогу з рахунком 3:0 в матчі відбору Євро-2020 проти Литви:
«Хочу подякувати вболівальникам, які приїхали нас підтримати. Невеликий стадіон, але їх було видно і чутно. І більше, ніж нашій грі, я радий, що повернені наші моряки та військовополонені. Ми всі стежимо за цим, це важливо для України. Україна - вже топ-збірна? Не думаю, що по цій грі варто оцінювати. У нас були помилки, кілька неточностей в обороні. Можливо, десь не до кінця пристосувалися до поля. Ми повинні грати уважніше.
Болбат? Дуже впевнено зіграв, дуже активно в атаці. Претензій немає. Вихід на Євро? Мені б хотілося позитивно дивитися на ці речі, як дивляться на це фани. Я ж акуратніше до цього ставлюся. Нас чекають важкі 3 гри. І ми повинні спершу потрапити на Євро, а потім подивимося і оцінимо перспективу. Поки завдання не вирішили, буде неправильно згадувати про Євро.
Чого не вистачає Ярмоленко? Всього вистачає. Він відіграв добре. Тим більше штучне поле - це ризик, і ми вирішили замінити його. У нас є рівноцінна заміна - Вітя Циганков. Заміна пов'язана з обережністю. Все-таки, у нього була важка травма.
Нігерія? Подивимося, хто як відновиться. Адже тільки цей матч закінчився. Подивимося, як гравці відновляться. Уже в Дніпрі визначимося. Думаю, у мене є можливість дати шанс тим, хто не грає. Думаю, побачите більше тих імен, хто менше виходив».
Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 20:17 9

Ексгравець «Дніпра» згадав напружену ситуацію у клубі перед історичним фіналом єврокубка

Коментарі