Німеччина – Нідерланди – 2:4. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку відбіркового турніру чемпіонату Європи

У п'ятницю, 6-го вересня, відбудеться поєдинок відбіркового турніру Євро-2020, в якому зустрінуться збірні Німеччини та Нідерландів. Матч пройде в Гамбурзі на стадіоні «Фолькспаркштадіон», початок - о 21:45 за київським часом.

Збірна Нідерландів не зуміла пробитися до фінальних стадій двох останніх великих форумів (Євро-2016 та ЧС-2018), тому на черговий відбірковий турнір у «помаранчевих» напевно особливий настрій. Щоправда, завдання у команди Рональда Кумана стоїть непросте. В суперниках у голландців значиться Бундестім, яким Нідерланди вже програли на своєму полі (2:3), а є ще збірна Північної Ірландії, яка без жодної поразки несподівано очолює групу С. У червні голландці брали участь у Фіналі чотирьох Ліги націй і не зуміли завоювати трофей, поступившись Португалії у вирішальному поєдинку. Німці, крім згаданої перемоги над Нідерландами, в гостьовому поєдинку обіграли Білорусь (2:0) та вдома познущалися над Естонією (
8:0).

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між збірними Німеччини та Нідерландів. Стежити за подіями матчу можна за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 липня 2024, 10:36 31

Дніпровський клуб припинить своє існування

Коментарі