Майкл ОУЕН: «Капелло завдав катастрофічної шкоди англійського футболу»

Легендарний форвард розкритикував Фабіо Капелло

Майкл Оуен розкритикував легендарного італійського тренера Фабіо Капелло, який очолював збірну Англії в 2008-2012 роках:

«Фабіо Капелло став причиною кінця моєї кар'єри в збірній, але це не головна причина того, чому я вважаю його гівняним тренером.

Коли він вперше скликав склад збірної, перше, що ми відзначили: він дуже суворий, коли справа стосується їжі. А друге - це те, що він ні слова не міг сказати по-англійськи.

Ми всі просто дивилися один на одного. «Як він планує щось пояснити нам?» - думав я.

Зараз я взагалі не розумію, чому Футбольна асоціація призначила людину, яка не знає англійської. Я був запасним при Капелло. Я сидів на лавці і думав: «Ох, це недобре».

Мабуть, Фабіо відчув, що йому, як новому тренеру, потрібно щось змінити. І цим чимось виявився Майкл Оуен. Не повинно дивуватися, що той час я згадую з образою.

Він не тільки обірвав мою міжнародну кар'єру, яку я домігся з таким трудом, без всяких пояснень, так він ще й став одним з найменш ефективних тренерів збірної Англії. Він був гівняним тренером.

На мою думку, Фабіо Капелло завдав катастрофічної шкоди моїй кар'єрі і всьому англійському футболу, і за це йому ще й добре заплатили».

Олег Дідух Джерело: The Mirror
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 11:30 4

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

Коментарі