Daily Star: трансфер Шевченка в Челсі - в топ-5 найгірших в історії

Британський таблоїд включив перехід українця до лав «синіх» в антирейтинг трансферів за всю історію

Перехід форварда «Мілана» Андрія Шевченка в «Челсі» влітку 2006 року входить в число найгірших трансферів в історії світового футболу. Оглядачі таблоїду Daily Star вирішили, що цей перехід - четвертий з точки зору невдалості.
«Ще одним гравцем «Мілану», чий відхід з «Сан-Сіро» виявився катастрофічним, був Андрій Шевченко, який приєднався до «Челсі» за 31 млн фунтів в 2006 році, забивши до цього 175 м'ячів у 296 іграх Серії А.
Навіть в 30 років надії на нападника, який грав визначальну роль в колишньому клубі, що допомогло йому виграти Лігу чемпіонів, були надмірно великі.
Проте, українець виявився одним з найбільших провалів в історії Прем'єр-ліги. Шевченко зіграв лише 77 матчів за «Челсі», забивши невтішних 23 м'ячі, а потім був відпущений в «Динамо» в 2009 році після короткострокового повернення в «Мілан» на правах оренди», - пише видання.
Відзначимо, що на п'яту сходинку таблоїд помістив ще одного гравця «Мілана» Кака і його трансфер в «Реал». Третя позиція у Енді Керролла («Ньюкасл» - «Ліверпуль»), друга - у Джонатана Вудгейта («Ньюкасл» - «Реал»), а перша - у Фернандо Торреса («Ліверпуль» - «Челсі»).
Олексій Сливченко Джерело: Daily Star
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 19:55 18

Назаренко є найкращим бомбардиром чемпіонату

Коментарі