Тоні БЕЛЛЬЮ: «Батько Ломаченка створив когось особливого»

Екс-чемпіон світу в першій важкій вазі - про українських боксерів

Екс-суперник Олександра Усика в першій важкій вазі - британець Тоні Беллью поділився думкою про чемпіона світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василя Ломаченка.
«Василь Ломаченко - неймовірний. Він найбільш навчений боксер з часів Роя Джонса-молодшого. У нього неймовірний рух, техніка, він - матриця. Ломаченко - єдиний боксер за все моє життя, на якого я хочу бути схожим. Він особливий талант.
Його особлива якість - це ноги, а ноги в боксі, як ви знаєте, - це все. Ніхто в боксі не має кращих ніг, ніж Василь Ломаченко. Вони диктують, як ти будеш атакувати, як захищатися, як бити і все інше. Хлопець просто геній.
Його батько створив когось особливого. Анатолій Ломаченко - відмінний тренер. Прямо зараз він, звичайно ж, найкращий кращий тренер світу. Однак поряд з ним знаходяться і інші фахівці, такі як Фредді Роуч наприклад. Втім, він серед них найкращий і це не підлягає сумніву», - сказав Беллью.
Нагадаємо, в минулі вихідні Василь Ломаченко переміг британця Люка Кемпбелла і завоював третій пояс (WBC) в легкій вазі.
Володимир Клепач Джерело: Luckypunch.net
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 02 травня 2024, 16:43 4

Девін хоче зберегти «0» у графі поразок

Коментарі