СКРИПНИК: «Ми вигравали - нас лаяли, зіграли внічию - нас хвалять»

Головний тренер «Зорі» - про матч-відповідь проти «Еспаньола»

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник поділився емоціями після матчу-відповіді раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи проти «Еспаньйола» (2:2).
- По-перше, хочу привітати команду «Еспаньйол» з виходом у груповий етап. Хочу подякувати всім уболівальникам, які прийшли сьогодні підтримати команду - це дійсно було круто грати при таких трибунах. І в той же час хочеться принести вибачення, що ми, можливо, не виправдали таких великих надій. Але я не можу кинути камінь в сторону моєї команди, вона сьогодні всі сили віддала на полі, і я їй подякував після гри.
У нас іще довгий сезон, у нас ще багато хороших ігор, важких ігор. Одна з них - вже через три дні, і дуже хочеться швидше до неї підготуватися. І цей запал, який сьогодні був у моєї команди, не перший тайм, як це було в Іспанії, а майже всю гру - ось це хочеться знову побачити. Хочеться завтра прийти на роботу знову з цими хлопцями, спілкуватися, працювати. Останнім часом це дійсно хороша така команда, одна сім'я у нас, і це багато чого варте для мене особисто. Тому що я за цим і приходив, за цими емоціями в Україні. Тому що я знаю наш характер український, сьогодні ми його показали.
При всій повазі до нашого суперника, ті молоді хлопці, які сьогодні вийшли, не злякалися, грали на виграш. Помилки - вони скрізь є і завжди будуть. Головне - як ці помилки виправляти, реагувати. Думаю, що ми зробили крок вперед в нашому розвитку, і у нас ще багато часу, сподіваюся, є для того, щоб команду поліпшити, зробити її, і обігратися, і грати такі ігри як можна частіше.
Спасибі всім, хто сьогодні був, вболівав за нас, сподіваюся ще побачитися на цьому гарному стадіоні.
- Команда за два матчі забила три голи, але, на жаль, пропустила п'ять. Як ви оціните, що краще працює - атака або оборона?
- Все залежить проти кого ми граємо. Нас лають, коли ми граємо за рахунком. Проти «Будучності», «ЦСКА-Софії», «Карпат». Коли ми економимо, щоб ось в таких іграх виплеснути всі емоції. Сьогодні «Еспаньол» забив, і йому треба було багато не пропускати. Вони закривалися, моя команда грала попереду, намагалася ... Хочеться багато забивати, мало пропускати. Але тим і прекрасний футбол, що він непередбачуваний. Ти не знаєш, що тебе чекає, ми готуємося на будь-якого суперника, ми виходимо на кожну гру, намагаємося суперника нашого обіграти, хто б це не був - «Еспаньол» або майбутні наші суперники. Ми готуємося від гри до гри, хлопці повинні рости, що вони і роблять.
- Хочеться подякувати вам і команді за гру, і побажати вам з таким же запалом відіграти проти «Динамо», щоб був повний стадіон. Мені здається, що сьогодні всі були дуже задоволені, дійсно, квитків не було.
- Дякую за теплі слова. Ми вигравали ігри - нас лаяли, зараз ми зіграли внічию - нас хвалять. Дякуємо.
- Скажіть про перспективу наступної гри з «Динамо».
- Ті хлопці, які сьогодні забили голи, вони не беруть участь. А так, команда буде готуватися в штатному режимі. Постараємося якомога швидше відновитися, не розплескати ці емоції, які сьогодні були в грі. Звичайно, хотілося б вийти на той рівень, який сьогодні був показаний, щоб зіграти гідно проти «Динамо».
Матч п'ятого туру УПЛ «Зоря» - «Динамо» відбудеться першого вересня в Запоріжжі. Початок зустрічі о 19:30.
Володимир Клепач Джерело: ФК Зоря Луганськ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі