Матс ВІЛАНДЕР: «Світоліна - фаворит матчу з Уільямс»

Легендарний шведський тенісист - про перспективи українських тенністок

Легенда тенісу, а нині експерт телеканалу Eurosport Матс Віландер поділився своєю думкою щодо перспектив Еліни Світоліної і Даяни Ястремської в найближчих матчах на US Open:

«Ребекка Петерсон грає в дуже якісний теніс, вона хороший гравець з хорошим настроєм. Вона потужно пробиває по м'ячу, так що її складно загнати в кут. Даяна Ястремська, з іншого боку, одна з тих гравців, які можуть просто виконати удар і змести людини з корту.

Це буде дуже важкий матч для Ребекки, якщо Даяна зіграє добре, хоча у неї запросто може видасться не найкращий день. Але Ястремська - фаворит цієї зустрічі, без питань, однозначний фаворит.

Матч Еліни Світоліної і Вінус Вільямс повинен вийти захоплюючим. Цікаво, як Вінус зуміла віддати всього один гейм в матчі першого кола. Це приголомшливо для тенісистки у віці близько 40 років!

Еліна - безумовно фаворит цієї зустрічі, але, коли ти граєш проти однієї з сестер Вільямс на US Open, ти не можеш очікувати, що твій рівень буде таким же, як і зазвичай.

Швидше за все, це все-таки не буде твій найкращий теніс, так що, я думаю, що буде боротьба. Світоліна добре потренувалася як їй грати проти американки, за яку вболівають глядачі, в першому колі, і, я вважаю, що вона впорається і на цей раз».

Олег Дідух Джерело: Євроспорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 червня 2024, 07:11 8

На українця претендують «Баварія», «Манчестер Юнайтед» та «Бетіс»

Коментарі