Артем ФРАНКОВ: «Результат Динамо - шокуючий»

Експерт сподівався, що ситуація буде більш позитивною

Тренер Олексій Михайличенко провів перший матч після повернення на пост наставника «Динамо», однак перемогти «Олімпік» не вдалося - 1:1.

Журналіст Артем Франков очікував від команди перемоги.

- Результат - шокуючий. Ми багато говорили про труднощі, які переживає київський клуб. Як бачимо, вони є, зміни на краще швидко не вдалися. Михайличенко після матчу сказав, що не з такого результату хотів би починати роботу на посаді наставника «Динамо». Народ, мабуть, після таких матчів чекає чогось екстраординарного, а нічого такого не було. Не було покаяння, і не було ще одного - звинувачення футболістів, мовляв, ми їм розповіли, а вони не зробили. Але ж за останні пару років ми подібного наслухалися чимало.

Я бачу принципову позицію: тренер безумовно задоволений подібним результатом бути не може. Михайличенко з його амбіціями ... і ось так принизити таким виступом ... Футболісти його здорово підставили, адже що б там тренер не придумав, по матчу є маса претензій саме до гравців і тому, що вони виконували. Вони недопрацьовували, від них відскакував м'яч, вони не могли виконати подачу з флангу. Скільки перспективних атак було упущено через технічні або розумових помилок, коли гравець приймав не оптимальне рішення. Виділити по такій грі нікого.

Біда не в тому, що зіграли 1:1. Ми б могли говорити про невезіння, якби динамівці не реалізували купу моментів, але не було ні гри, ні моментів. Лише в кінці пройшла чи не єдина подача з флангу, але Соль пробити акцентовано не зміг. Удар Циганкова - на цьому, на жаль, конструктив «Динамо» і закінчився. Гравці нервували, і червона Вербич тому підтвердження. Кадірі дебютував в основі досить успішно, але теж почав нервувати під кінець матчу, і теж міг бути вилучений. Однак зіграли огидно все, і ніякого прощення бути не може аж до наступного поєдинку.

Я продовжую стверджувати, що Михайличенко знає свою роботу. Категорично відмовляюся судити по одному матчу. Потрібно продовжувати вболівати і сподіватися, що щось станеться. Так, ігрова криза і справи в команді, можливо, набагато гірша, ніж ми собі уявляли. Мені теж нудно від того, що я бачу. Я глибоко переконаний, що Михайличенко отримав чітке уявлення про те, хто з цих футболістів повинен покинути «Динамо». Так грати не можна, і головний тренер це прекрасно розуміє, - зазначив Франков в ефірі свого Youtube-каналу.

Іван Зінченко Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 06:30 99

Команда Юрія Вернідуба входить до топ-3, значно відірвавшись від Дніпра-1

Коментарі