КЛИМОВСЬКИЙ: «Сподіваюся, що преміальні за нічию з Динамо будуть»

В.о. наставника «Олімпіка» шкодує, що його команда не втримала перемогу

В.о. головного тренера донецького «Олімпіка» Ігор Климовський прокоментував гостьову нічию проти київського «Динамо» (1:1) в матчі 5-го туру УПЛ:
«Грали ми від оборони. Намагалися пресингувати, але в цьому плані у нас нічого не виходило. Динамівці добре взяли під контроль м'яч. З іншого боку, ми перекривали зони, з цим у нас все складалося вдало, і в першому таймі біля наших воріт моментів практично не було. У перерві матчу попросили хлопців продовжувати в тому ж дусі і постаратися забити. Нам це вдалося, здорово провели гол, але перемогу, на жаль, не втримали.
Що стосується видалення Гришко, то вважаю, що його порушення тягнуло, максимум, на жовту картку, але ніяк не на червону. Не знаю, чому арбітр прийняв таке рішення. Але в підсумку, ми витримали, закінчили матч внічию - 1:1. Думаю, ви прекрасно розумієте, з яким суперником ми сьогодні грали, з одним з двох кращих клубів України. Так що нам дуже приємно добитися такого результату в матчі з київським «Динамо».
Ми сьогодні непогано грали. Так, були помилки, над якими треба працювати, але я бачу, що команда хоче працювати і хоче добиватися тих результатів, яких ми заслуговуємо. Преміальні за нічию? Я ще не розмовляв з президентом клубу, він зараз не в Україні. Приїде, дізнаюся. Сподіваюся, що преміальні будуть.
Звичайно, хочеться стати повноцінним головним тренером. Мені поки, звичайно, не вистачає практики, я з дубля в минулому сезоні відразу потрапив в Прем'єру-лігу, це був великий шок. Але все вийшло: з 8-ми матчів ми програли лише один. І зіграти внічию з київським «Динамо» теж не всім вдається.
Ми хотіли пресингувати на половині поля суперника, але не вийшло. У нас було мало часу на підготовку всього п'ять днів, з яких два пішло на відновлення. Але ми намагалися пресингувати. У кожному матчі отримуємо червону картку? Я розмовляв з хлопцями на цю тему. Так не можна. 5 матчів, 5 вилучень - це ні в які ворота не лізе. Але сьогоднішнє видалення, повторюся, вважаю несправедливим».
Микола Степанов Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 19:25 2

Юхим розповів про обстановку в таборі збірної України після поразок у Лізі націй