Ігор СУРКІС: «Потрібно набратися терпіння, все буде добре»

Президент «Динамо» - про поєдинок з «Олімпіком» (1:1)

Ігор Суркіс не бачить трагедії в тому, що в дебютному матчі Михайличенка «Динамо» не змогло обіграти «Олімпік» (1:1).

«Чудес ж не буває. Ви прекрасно розумієте, що вони не чарівники, правильно? За тиждень виправити ті помилки, які були, неможливо. Команда поступово прийде в себе. Зараз, після «Зорі», знову буде перерва 14 днів - ті, хто не поїдуть до збірних, вже повинні почати сприймати ті вимоги, які запропонував новий тренерський штаб. Якщо вони будуть грати на швидкостях, що завжди було притаманне київським «Динамо», а не катати м'яч в середині поля, то прийдуть і голи, і перемоги. Треба набратися терпіння. Ми вже стільки терпіли, треба ще трошки потерпіти».

«Було величезне бажання, але вони ще не розуміли до кінця, що треба робити - грали в футбол, який був при Хацкевичу - тримання м'яча, повільний перехід з оборони в атаку, а насичену оборону ми завжди долали важко. А в другому таймі, коли пішла робота флангами, і м'яч ходив швидше, з'явилися моменти. Був прекрасний момент у Соля, він повинен був використовувати його, і ще моменти. Циганков, слава Богу, забив, це дуже важливо для його ж впевненості. Тому що Вітя довго не грав, пропустив, тепер він забив, думаю, все буде в порядку».

«Кадірі? На мене він справив приємне враження в середині поля. У першому таймі десь ніяковів, намагався віддавати назад, своєму. А в другому таймі він вже почав грати як повинен грати опорний півзахисник - йти вперед, лізти, пробивати. Я не розумію, чому він не був використаний колишнім штабом, адже він був куплений за величезного бажання Хацкевича. Чому він його не використав - мені складно сказати. Тренерам завжди видніше, вони проводять тренувальний процес. Я впевнений, що Хацкевич гірше собі не хотів. Але видно, не відчув. Вгадати зі складом теж треба мати майстерність. Думаю, сьогодні це гравець, який може цементувати середину поля».

«Треба виграти дві-три гри, і тоді прийде спокій і впевненість. Найголовніше, щоб прийшла впевненість в тому, що вони робили весь цей тиждень з дворазовими тренуваннями і великими навантаженнями. Вони повинні вірити, що це дасть свої плоди. І хочу побажати уболівальникам терпіння, віру в команду. Я впевнений, що все буде в порядку», - сказав Суркіс в інтерв'ю FootballHub.

Сергій Циба Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 23:15 1

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» з рахунком 4:2 у 34-му турі Ла Ліги

Коментарі