Валя СЕМЕРЕНКО: «Дуже рада перемогти в День прапора України»

Українська біатлоністка - про виграш золотої медалі на літньому чемпіонаті світу

Українська біатлоністка Валя Семеренко поділилася емоціями після перемоги в суперспринті на літньому чемпіонаті світу-2019 в білоруських Раубічах.
«Дуже рада перемогти саме сьогодні, коли в Україні свято - День прапора. І коли буде грати в мою честь гімн країни - це неймовірні емоції і честь. Зараз ми поступово набираємо оберти, плавно підходячи до зими і враховували також ці змагання. Що стосується фінішу, то він дався дуже важко. Я розуміла, що нас практично одночасно виходить відразу кілька людей. Завдяки тренерам, уболівальникам і тим, хто підтримував - вдалося протриматися на першій позиції. Така ось дуель на лижах звісно легше переноситься. Тут боїшся, щоб не було ніяких падінь. Перед стартом було сильне хвилювання, адже попереду чекала абсолютно нова гонка, яку раніше ми не бігли. Сьогодні віддала на трасі всі сили і добре, що ось так от впоралася», - сказала Семеренко.
Відзначимо, що в рамках суперспринту проводяться два самостійних старти в один день: кваліфікація та фінал. Після першої частини змагань залишаються 30 найкращих спортсменів, які проводять фінальну частину в форматі мас-старту.
Володимир Клепач Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 серпня 2024, 18:33 7

Оларенважу Кайоде підписав трудову угоду із «Шанлиурфаспором»

Коментарі