Дніпро-1 – ФК Львів – 2:3. Текстова трансляція матчу

Слідкуйте за текстовою трансляцією поєдинку п’ятого туру УПЛ

Українська Прем'єр ліга. 5-й тур.

Дніпро-1 - ФК Львів - 2:3

Польовий, 55, Куліш, 66 - Ренан, 34, Пернамбуко, 50, Шина, 89 (пен.)

Чічіков, 4, Гуйе, 63, Польовий, 74 - Гончар, 11, Борзенко, 59

Гуйе, 88.

Дніпро-1: Кліщук - Сафронов (Романюк, 46), Логінов, Гуйе, Польовий - Батагов, Загальський (Когут, 46) - Коркішко (Назаренко, 61), Булеца, Чичиков - Куліш.

Запасні: Юрчук, Шаповал, Вакулко, Араміс.ФК Львів: Сарнавський - Квасний, Борзенко, Братков, Гончар - Шина, Приймак, Пернамбуко, Мартан - Педро (Алваро, 46) - Ренан (Богунов, 52).

Запасні: Бандура, Вісенте, Зубков, Сабіно, Насонов.

Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)

Стадіон: «Дніпро-Арена» (Дніпро)

У понеділок, 26-го серпня, відбудеться поєдинок п'ятого туру Української Прем'єр-ліги, в якому дніпровський «Дніпро-1» битиметься проти ФК «Львів». Матч пройде в Дніпрі, на поле стадіону «Дніпро-Арена», початок о 19:00.
У виокремленому поєдинку чергового футбольного уїк-енду в українській національній першості зійдуться команди, які представляють нижню половину турнірної таблиці. Однак варто сказати, що настільки ранній період сезону не дозволяє остаточно класифікувати команди за принципом набраних очок. Так, успіх у зустрічі на поле «Дніпро-Арени» дозволить одній із сторін вмить опинитися поряд з лідируючою групою команд. Знаменний також і той факт, що очним поєдинком команди завершать досить важкий відрізок у календарі, коли їм довелося зіграти з найсильнішими командами минулорічної першості. Результатом такого щільного графіку виявилися всього два набрані пункти на обидві команди, що були здобуто за шість проведених зустрічей - кожен з яких дістався саме колективу Михайленко.
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Дніпром-1» і ФК «Львів». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 07:01 4

Максим Воронов відзначився першим голом за «Атлетіко Паранаенсе»

Коментарі