РАФАЇЛОВ: «Чому Маріуполь – Динамо перенесли, а матч Зорі – ні?»

Гендиректор «Зорі» вважає безрадісною перспективу України в рейтингу УЄФА

Гендиректор луганської «Зорі» Сергій Рафаїлов висловив своє обурення, пов'язане з фактом перенесення матчу 4-го туру УПЛ між «Маріуполем» і «Динамо». Йому незрозуміло, чому не можна було перенести і зустріч «Зорі», яка виступає також в єврокубках, проти «Олександрії». На своїй сторінці в Facebook Рафаїлов написав:
«Розумію, після бійки кулаками не махають. Але не можу не задати одне питання: чому матч між «Маріуполем» та «Динамо» перенесли, а зустріч «Зорі» - ні? Врятувати хотіли «Маріуполь». Ну що, врятували? А «Динамо»? Хоча у цих команд кількість зіграних матчів до того моменту було в два рази менше, ніж у «Зорі».
Я не жаліюсь. Просто хочу нагадати всім розвивачам українського футболу про рейтинг, який впливає на представництво клубів від країни в єврокубках. Так ось, дуже безрадісна у нас перспектива на сезон 2021/22. Звичайно, це ще не остаточний результат, і, сподіваюся, наші клуби в групових етапах будуть поповнювати очковий запас. Та й у нас ще зустріч в запасі. А розвивачам хочу сказати: займіться, нарешті, роботою або йдіть геть».
Микола Степанюк Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 08:01 0

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів

Коментарі