Віктор СКРИПНИК: «Будемо намагатися вдома голосно грюкнути дверима»

Наставник «Зорі» – про поразку у виїзному матчі з «Еспаньолом»

Головний тренер луганської «Зорі» Віктор Скрипник прокоментував поразку від іспанського «Еспаньола» (1:3) першому матчі плей-офф кваліфікації Ліги Європи:
- Добрий вечір. Вітаю «Еспаньол» із заслуженою перемогою. Поки у нас були сили, ми намагалися грати вперед. Забитий гол нас, звичайно, порадував. Але наші сили не безмежні. Будемо намагатися вдома голосно грюкнути дверима. Дуже втомилися. Непростий переліт попереду, гра чемпіонату, а потім чекаємо в гості «Еспаньол».
До того моменту, поки у нас будуть шанси боротися, ми, звичайно, будемо це робити. З таких результатів можна робити позитивний підсумок. Повторюся, ми будемо боротися.
- Були дві абсолютно різні частини гри. У першій «Зоря» була сильнішою, а в другій сильнішим виявився «Еспаньол». Очікували такого сценарію?
- Ніхто не хоче програвати вдома. Після того, як ми забили, очікували реакції від суперника. Але слід знову нагадати, що за 27 днів провели 9 поєдинків. Було видно, що команда втомилася. То у одного гравця судоми, то в іншого. Однак нам лестить те, що «Еспаньол» в Барселоні не «закрив» гру. Їдемо з інтригою додому. Два м'ячі забити важко, але ми будемо намагатися. Шанси є.
Денис Шаховець Джерело: ФК Зоря Луганськ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:22 1

Михайло допоміг «Челсі» обіграти «шпор» з рахунком 2:0 у перенесеному поєдинку АПЛ

Коментарі