Скандал в Першій лізі. Рух звинуватив ПФЛ у корупційній змові

Спірна ситуація склалася щодо використання м'ячів Select

Клуб Першої ліги «Рух» зі Львова на своєму офіційному сайті опублікував відкриту заяву, в якій звинуватив Професійну футбольну лігу (ПФЛ) у корупційній змові з постачальником м'ячів для чемпіонату, компанією Select.
Керівництво клубу відмовилося використовувати м'ячі спонсора ліги через протекціонізм ПФЛ по відношенню до компанії Select. У заяві говориться, що клуби отримують 30 безкоштовних м'ячів, в той час як для повноцінної підготовки необхідно 100 м'ячів.
«Рух» зазначає, що клубам доводиться докуповувати м'ячі за ціною 20 євро, що приносить компанії загальний додатковий дохід в розмірі 60 тисяч євро за сезон. Після відмови «Руху» співпрацювати з ПФЛ в рамках угоди з Select представники виробника безпосередньо запропонували клубу 200 безкоштовних м'ячів на сезон, що говорить про занижену вигоду контракту ПФЛ з постачальником.
Питання про небажання «Руху» грати м'ячами спонсора ліги знаходиться на розгляді Контрольно-дисциплінарного комітету ПФЛ. Клубу загрожують штрафи та заборона на реєстрацію нових футболістів.
Микола Степанюк Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 11:41 6

Антоні може бути виключений зі складу «червоних дияволів» до кінця сезону

Коментарі