ДЕНИСОВ: «Матчі єврокубків не транслюватимуться на ТРК Україна»

За словами ведучого, канал ТРК «Україна» більше розрахований на жіночу аудиторію

Генеральний директор телеканалів «Футбол 1» / «Футбол 2» Олександр Денисов повідомив, що на безкоштовному загальнонаціональному телеканалі ТРК «Україна» більше не буде трансляцій ключових матчів єврокубків, в тому числі за участю київського «Динамо» в Лізі Європи:
«На каналі «Україна» ця історія закінчена. Тому що якийсь окремий матч може дати каналу «Україна» частку, яку можна порівняти з середньодобовою або середньомісячної. Але в цілому це ламає структуру аудиторії «України». Так як канал орієнтований здебільшого на жіночу аудиторію. Так, безумовно, матч «Ліверпуль» - «Тоттенхем» приведе чоловіків. Але куди подітися в цей час тим жінкам, які зазвичай його дивляться?
Відповідно, «Україна» не буде гнатися за миттєвим успіхом отримати частку 15-20 відсотків, тому що їй потрібно буде потім повертати ту аудиторію, на яку вони працюють рік, розумієте? «Україна» буде показувати топ-футбол, але це будуть матчі збірної України. Збірна повинна бути обов'язково на ефірному каналі. У жодній країні в світі збірна не транслюється на платних телеканалах. Всі матчі збірної будуть виходити тільки на каналі «Україна». Більш того, в цей момент канали «Футбол» будуть показувати додатковий контент».
Також Денисов вважає, що втрата трансляцій АПЛ не похитне головного лідера мовлення.
Микола Степанюк Джерело: Детектор.Медіа
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 19:59 0

Артем забив 20-й м'яч у поточному сезоні Ла Ліги

Коментарі