Стеван ВУЙОВИЧ: «Хочу вигравати кожен матч з Мотором»

Новачок запорізької команди розповів про збір в Словенії

Новачок «Мотор» 29-річний лівий напівсередній Стеван Вуйович розповідає про міжсезонні збори.
- Стеван, поділися, будь ласка, своїми враженнями від зборів в Словенії.
- Я часто бував тут на зборах, тому вже знав, до чого готуватися. В цьому році нам пощастило: в Словенії не надто жарко. Готель, в який ми заселилися, дуже хороший, харчування класне, а зал, в якому займаємося, розташований посеред чистої природи - одне задоволення тут тренуватися.
- Як почуваєшся після зборів в Хорватії?
- Відчуваю себе добре, незважаючи на те, що трохи накопичилася втома. Збір в Словенії - ігровий. Матчі - це дещо інший вигляд занять, але я відчуваю, як додаю від гри до гри, і як додає команда. Це здорово!
Нагадаємо, що Мотор виграв 4 матчі в Словенії
- Освоївся вже в новому колективі?
- Мені дуже приємно працювати з висококласними гравцями і кваліфікованим персоналом. Відчувається і повага з боку інших команд. Зараз час товариських ігор, кожен виконує свою роль, намагаючись знайти правильні взаємодії з іншими гравцями. Головне - вийти на максимально можливий рівень готовності перед стартом Ліги чемпіонів, і, я думаю, нам це під силу.
- Наскільки ти задоволений своєю грою на цих зборах?
- Жодну систему не можна налагодити за один день. Все прийде з часом: і взаєморозуміння, і зіграність.
- 22 серпня стартує турнір «Кубок Дніпра», в якому ти дебютіруешь на домашньому майданчику «Мотора» перед домашньою публікою. Які відчуття?
- Трохи хвилююче. Хочеться проявити себе з кращого боку. Постараюся бути сконцентрованим на матчі в цілому і на своїй грі зокрема. Хочу виграти кожен матч з «Мотором». Звичайно, поразка - теж частина спортивного життя, але я сподіваюся, у нас буде набагато більше приводів для святкування, ніж для засмучення.
Попередні 2 сезону гандболіст, який є одним з лідерів і головних бомбардирів національної збірної Чорногорії, провів в румунській команді «Добружа Констанца», після чого уклав контракт із запорізьким «Мотором».
Віталій Петровський Джерело: ГК Мотор
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 31 серпня 2024, 23:44 4

Перше місце у рейтингу зайняв легендарний бразилець Гаррінча

Інші види | 31.08.2024, 18:12