Олександр РЯБОКОНЬ: «Дегтярьов ходив до церкви, але не спрацювало»

Головний тренер «Десни» - про нічию з «Колосом»

Головний тренер чернігівської «Десни» Олександр Рябоконь поділився враженнями від нульової нічиєї проти «Колоса» в матчі 4-го туру УПЛ.
- Від самої гри враження позитивні, від результату - негативні. Були зобов'язані реалізувати хоча б один момент: було б набагато веселіше й нам, й уболівальникам. А так… особливих претензій до команди, окрім реалізації моментів, не може бути. Грали старанно. На жаль, трохи не вистачило фарту та майстерності.
- У другому матчі поспіль Дегтярьов не реалізував, здавалося, 100 відсотковий момент. Чи не хочете зводити його до церкви?.. Й друге питання: всього три нападника у команді, але при цьому Хльобас не потрапляє у заявку на матч. У нього травма?
- Хльобас перехворів, він пропустив тиждень й тільки вчора вийшов на перше тренування. В цьому причина його не потрапляння у заявку. А щодо Дегтярьова, то сьогодні він був у церкві. Але щось не спрацювало… Хоча у церкву не для цього ходять.
- Як Вам сьогодні «Колос»?
- Це серйозна команда, наш принциповий суперник ще по Першій лізі. В нас завжди були цікаві матчі. Вони вигравали, ми вигравали. Унічию ще не грали… Серйозна команда, серйозний тренер, підбір гравців… Вони теж сьогодні мали моменти й могли забити.
Володимир Клепач Джерело: ФК Десна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 травня 2024, 15:12 6

Катаріна виявилася сильнішою за Анну Бондар у Вісбадені