АНДРОНОВ: «Михайличенко - останній динамівський тренер»

Фахівець вважає, що далі точно буде іноземець

Відомий російський коментатор Олексій Андронов поділився думкою про призначення Олексія Михайличенка на посаду головного тренера київського «Динамо».
«Поставте себе на місце Суркіса. Команда потрапила в шторм, почати зараз глобальну перебудову - значить з великою ймовірністю перекреслити все, що робилося два роки ДО. Михайличенко - тренер все ж більш досвідчений, ніж Хацкевич. Але знає команду. Якщо не впорається він - не знаю, яке її може чекати майбутнє.
Точніше, думаю, що Михайличенко - це останній «динамівський» тренер. Тільки від нього залежить зараз, скільки він пропрацює. Але потім напевно буде іноземець.
Просто шукати його по ходу сезону - дуже складно. До цього процесу потрібно готуватися заздалегідь. Переговори - теж не 15-20 хвилин. Тут: запропонували-подумав-прийняв. Там так не буває.
До того ж іноземців не запрошують просто так. Під них або підбирається склад (а він уже підібраний), або їм взагалі це віддається на відкуп. У Жерара Ульє колись був шанс очолити «Динамо» - він і не особливо розбираючись в тому складі сказав, що мільйонів 40 на посилення потрібно.
Чи вірю я в Михайличенка? Так. І вірив завжди. Він вдумлива системна людина. Хто знає, чого не вистачало Хацкевичу? Можу тільки одне сказати - «Динамо» грало нестабільно навіть по ходу одного окремого матчу. Згадуючи те «Динамо», яке Михайличенко тренував - там система якраз часом заганяла клас в кут», - написав Андронов на своїй сторінці в фейсбуці.
Нагадаємо, Михайличенко замінив на посту наставника «Динамо» Олександра Хацкевича.
Володимир Клепач Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 21:40 11

На Артема претендують «Наполі» та «Челсі»

Коментарі