Ігор Суркіс – гравцям Динамо: «Ви обманули очікування вболівальників»

Президент київського клубу сказав футболістам, що любить починати з чистого аркуша

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс під час презентації нового головного тренера Олексія Михайличенка та його тренерського штабу звернувся до гравців київської команди, звинувативши їх в невиконанні своїх обіцянок і поставлених завдань:
«Якби я був оптимістом, я б сказав, виходячи звідси, що ті завдання, які перед вами стоять, будуть виконані. Але, на жаль, ви і я як президент клубу, обманули очікування вболівальників. Не кажучи про те, що ви обманули мене, тому що я задав вам пряме запитання: ви готові до великих завдань? Це виграти чемпіонат і потрапити в ЛЧ. Ці завдання виконати ви не змогли.
Я завжди люблю починати з чистого аркуша і забувати те, що сталося. Висновки ви зробите вже з новим тренерським штабом, до якого увійшли Олексій Михайличенко, Вадим Євтушенко, Сергій Федоров і Михайло Михайлов.
Сподіваюся, ви зробите висновки з усього того, що у нас сталося. Трагедії не сталося. Трагедія тільки для наших уболівальників, які люблять команду і вірять в неї. Своєю працею і перемогами ви повинні зробити так, щоб в вас знову повірили ті 42 тисячі уболівальників, які прийшли, я б сказав, на повністю заповнений стадіон на матч проти «Брюгге».
Тільки своєю грою і самовіддачею в тренувальному процесі ви можете повернути довіру вболівальників. Це найголовніше, тому що все, що ми робимо, ми робимо для них. Успіхів вам і удачі. Сподіваюся, ви будете виконувати все те, що вам запропонує новий тренерський штаб. І останнє: питання до мене є?».
Микола Степанюк Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 17:27 1

Юрій Гура вже приступив до виконання своїх обов'язків

Коментарі