Ігор, продай клуб. Реакція читачів Sport.ua на нового тренера Динамо

Друге пришестя Олексія Михайличенка викликало небувалий резонанс

У четвер, 15 серпня, київське «Динамо» представило нового старого головного тренера Олексія Михайличенка. 56-річний фахівець змінив на цій посаді Олександра Хацкевича, який хоч і виграв з киянами два Суперкубки України, але навряд чи був у фаворі у більшості фанів столичного клубу.
На щастя, чи на жаль, про кандидатуру Михайличенко повідомлялося ще вчора (між іншим, інсайд Sport.ua - прим.), Серцевих нападів в таборі уболівальників «біло-синіх» сьогодні уникнути вдалося, хоча стільці, сприйнятливі до температурних перепадів, могли серйозно постраждати. За добу в пресі миготіли безліч прізвищ, пізніше число кандидатів скоротилося, але більшість варіантів можна було описати розширеною версією аксіоми Ескобара.
Для початку давайте згадаємо першу реакцію на вчорашнє звільнення Хацкевича. Деякі вболівальники не могли повірити своєму щастю, але багато хто розумів, що головний претендент на пост наставника «Динамо» навряд чи їх порадує. Про смаки, як то кажуть, не сперечаються, але в цьому питанні вони у Ігоря Михайловича Суркіса дуже специфічні.
Євген Кошовий поки трохи сируватий для тренерства, хоча якщо за нього попросить Дмитро Гордон, все може бути.
Але повернемося до теми. Для всіх, хто до сих пір намагався з точки зору елементарної логіки пояснити дії президента «Динамо», було досить непросто скласти хитромудрий пазл. Робити це категорично не слід, інакше можна почати посміхатися частіше, ніж зазвичай.
Підходимо до найцікавішого. Зі швидкістю 200 коментарів/год читачі Sport.ua обглодали обличчя Михайличенка оцінили плюси і мінуси другого пришестя Михайличенка. Напевно, про плюси - це перебільшення, але багато хто поки не хоче робити поспішних висновків.
Висновки і справді робити зарано, але перспективи світять приблизно такі.

Закінчуємо традиційною пропозицією для президента киян, яка звучить тим наполегливіше і частіше, чим слабкіше грає улюблена багатьма команда.

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 13:36 0

Зазвичай глядачам її не показують

Коментарі