МОРАЛЕС: «Вся структура Динамо працює неефективно»

Відомий футбольний коментатор про звільнення Олександра Хацкевича

Відомий футбольний коментатор Роберто Моралес прокоментував звільнення головного тренера «Динамо» Олександра Хацкевича і поділився думками про майбутнього наставника.
«Те, що звільнення Хацкевича мало відбутися, це очевидно. Команда не виконала завдання потрапити в Лігу чемпіонів, має вже проблеми в чемпіонаті України, поступившись «Шахтарю». Проблем дуже багато зі старту сезону, тут все логічно. Відносно того, що буде, то не думаю, що у «Динамо» найближчим часом будуть позитивні зміни.
На жаль, така клубна політика, вся структура «Динамо» працює неефективно, хоча хороші футболісти, які могли б прогресувати, на даний момент в першій команді є. Чому так довго не було цієї відставки? Може бути багато чинників. Зокрема, це ще і питання того, наскільки президент і тренер розуміють один одного, чи є у них взаєморозуміння. Але головна проблема, як мені здається, не звільнити, а знайти кого-то другого. Кандидатура наступника?
Точно не може і не буде Луческу, це вже спростували. Також не буде і Маркевича. Це очевидні речі, які виходять із специфіки взаємовідносин в нашому футболі. Відносно інших - можливо. У запрошенні іноземного тренера дуже багато питань, тому що, якщо хочеш іноземного тренера, ти повинен йому давати, якщо відверто говорити, дуже хороші умови, набагато більший контракт, ніж був у того ж Хацкевича. В Україну їдуть тільки за гроші, за великі гроші», - сказав Моралес.
Раніше повідомлялося, що Олексій Михайличенко отримає повноцінний контракт з «Динамо».
Володимир Клепач Джерело: XSport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 06:50 11

Олексій Сливченко – про оренду молодого венесуельського бомбардира «гірників» до «Цинциннаті»

Коментарі