Френк ЛЕМПАРД: «Челсі дуже не пощастило»

Наставник «синіх» розповів про поразку від «Ліверпуля» в поєдинку за Суперкубок УЄФА

Головний тренер «Челсі» Френк Лемпард підбив підсумки поразки від «Ліверпуля» в матчі за Суперкубок УЄФА (2:2, 4:5 по пенальті).
«Мені здавалося, що сьогодні ми грали краще за суперника, але нам десь не пощастило, а десь ми не використали свої шанси. Нам потрібно краще реалізовувати моменти, але я все одно радий і пишаюся тим, як ми сьогодні грали. Ми хотіли виграти сьогодні, але нам дуже не пощастило.
Ми дійсно добре зіграли проти команди, яка будується вже кілька років. Сьогодні я побачив ті речі, які я хочу бачити в команді, - серйозне ставлення до справи, дисципліну і пристрасть. Мені здається, що сьогодні кожен гравець віддав всі сили заради перемоги, але нам трохи не пощастило.
Канте - чудовий гравець. Він скромний у житті, але на полі стає справжньою машиною. Він не так багато тренувався через розпухлий гомілкостоп, але зіграв 120 хвилин. Думаю, сьогодні ми всі бачили, що він дає команді. Я радий, що працюю з ним. Він може стати ключовим гравцем у нашій команді», - зазначив Лемпард.
Михайло Шаповалов Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 23:59 2

У Лізі конференцій у гостей хет-трик зробив Аюб Ель-Каабі

Коментарі