Йожеф САБО: «Не потрібно всіх собак спускати на Хацкевича!»

Експерт вважає, що у київського «Динамо» абсолютно немає середньої лінії

Екс-наставник київського «Динамо» Йожеф Сабо поділився думками про звільнення Олександра Хацкевича з поста головного тренера столичного клубу:
«Вище голови не стрибнеш. Я говорив, що «Динамо» нема чого робити з такою грою в Лізі чемпіонів. «Брюгге» сильніше в даний момент. Мені шкода Хацкевича, тому що він потрапив в такий період складний. Не потрібно кричати, гніватися, а будувати команду. Саме від молодих гравців потрібно чекати результатів і витримати цю складну паузу. У нас є молоді гравці, які кращі за ті ж Де Пени і Соля. Вони - майбутнє «Динамо» і їм потрібно давати ігровий час.
Склад на домашній матч проти «Брюгге» мене здивував. Не знаю, наскільки цей вибір був вибором саме Олександра Хацкевича. Кияни добре почали перші десять хвилин, а далі - м'яч не тримається, центр поля провалюється. Там постійно вільні гравці суперника. Де наша середня лінія? Не встигає? Глибоко сідає? Є питання до гравців: якщо вони не виконують того, що від них вимагають - їм немає місця в київському «Динамо». У Лізі чемпіонів інший рівень, а ми тут пропускаємо три м'ячі вдома. Поки не буде стабільності складу, не буде гри. Деякі кажуть, що у нас ще є Ліга Європи, але не забувайте, що і там будуть виступати пристойні команди. Шкода, що «Динамо» вилетіло з Ліги чемпіонів, не заробило пунктів для України.
Неприємно читати, як наші вболівальники некрасиво відгукуються про Олександра Хацкевича. Він грав у хороший футбол, тренував збірну Білорусі - не потрібно «спускати на нього всіх собак». Це неправильно. Потрібно дивитися і на команду. Давно говорив, що середньої лінії у нас немає. Ця ланка постійно змінюється. Кияни підписали Кадірі, а він не грає. Для чого тоді було підписувати?! У «Динамо» немає виконавців. Головний тренер також може робити помилки. Він повинен їх бачити та усувати. Якщо гравець не виконує вимоги - потрібно шукати іншого на цю позицію.
Зараз команду не потрібно критикувати. Є Ліга Європи. Сезон ще не провалений - від «Шахтаря» відставання всього три пункти. Правда, боюся, що «Динамо» знову буде втрачати очки з командами з другої шістки, поки «гірники» будуть брати свої. У них є клас».
Микола Степанюк Джерело: 1927.kiev.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 07 травня 2024, 14:11 9

Анастасія у двох сетах переграла Ірину Бару з Румунії

Коментарі