Юрій БАКАЛОВ: «Динамо сьогодні позбудеться від помилок»

Відомий тренер - про матч «Динамо» - «Брюгге»

Юрій Бакалов поділився очікуваннями від матчу-відповіді третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів «Динамо» - «Брюгге»:

«Упевнений, що в сьогоднішньому матчі «Динамо» максимально позбавиться від помилок, які ми бачили в попередніх іграх, збереться, грамотно зіграє в захисті, головне - покаже гідну гру в півзахисті, від якої багато що залежить в поєдинку.

Талановиті молоді гравці «Динамо» - Циганков, Шепелев, Бесєдін, Цитаішвілі в поєднанні з досвідченими виконавцями Гармашем, Сидорчуком, Де Пеною, Вербіч, Буяльським цілком можуть створити в грі перевагу, довести своєю майстерністю, командною грою, характером, що гідні продовжувати боротьбу за вихід в груповий етап Ліги чемпіонів.

Так, втома, спад форми позначається, але в таких європейських турнірах необхідно грати через не можу, тим більше що суперник нітрохи не вище за всіма компонентами нашої команди. «Динамо» має подолати свої недоліки і порадувати всіх шанувальників переможною грою, за сумою результатів двох матчів пройти в наступний етап турніру».

Матч «Динамо» - «Брюгге» розпочнеться сьогодні о 20:30.

Олег Дідух Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 18:53 10

Тимчика покарано за грубу гру в матчі з Дніпром-1

Коментарі