Шахтар відмовляється співпрацювати з офіційним спонсором УПЛ

«Гірники» готові заплатити штраф за недотримання контракту ліги зі спонсором

Донецький «Шахтар» поставлений в незручне становище у зв'язку зі спонсорським контрактом УПЛ та Favbet, оскільки у «гірників» є власна спонсорська угода з Парі-матч, прямим конкурентом Favbet. Неможливо уявити ситуацію, коли гравці «Шахтаря» вийшли б з наклейками Парі-матч на грудях, а з Favbet на рукаві, вважає журналіст Кирило Крижановський.
Комерційний директор ФК «Шахтар» Дмитро Кириленко відповів на питання журналіста, чому всі клуби заганяють в єдиний ТВ-пул, а єдиний спонсорський пул можна ігнорувати:
«Ми вітаємо підписання контракту Ліги з Титульним спонсором. Однак, в силу того, що титульний спонсор ФК «Шахтар» Парі-матч знаходиться в одній бізнес-категорії зі спонсором Ліги, ми не можемо піти на деякі прояви, які необхідні для виконання контракту.
З огляду на ситуацію, що склалася, ми готові заплатити штраф в розмірі суми, що належить. Ці гроші будуть додатково розподілені між іншими 11 клубами. Щодо шевронів на футболці - вже озвучено, що ми будемо використовувати чемпіонський бейдж, без спонсорського прояву. Це компромісне рішення - місце на рукаві не буде продано іншому спонсору. З цим погодилися в «Фавориті» при підписанні контракту.
Визнаємо, що спонсором ліги є «Фаворит» і не збираємося індивідуально продавати це право будь-кому. У цьому принципова відмінність ситуації з титульним спонсором Ліги і рішенням кількох клубів продавати самостійно телеправа. Ми не торгуємо тим, що нам не належить».
Микола Степанюк Джерело: Крижановський live
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі