Цинциннаті. Ястремська стартувала перемогою над екс-першою ракеткою

Українка виграла в Каролін Возняцкі у двох сетах

Друга ракетка України Даяна Ястремська (№32 WTA) успішно розпочала виступи на турнірі серії Прем'єр 5 в Цинциннаті.
У матчі першого кола 19-річна українка обіграла екс-першу ракетку світу Каролін Возняцкі з Данії (№19 WTA).
Цинциннаті. Перше коло
Даяна Ястремська (Україна) - Каролін Возняцкі (Данія) - 6:4, 6:4
Чимось цей матч нагадав зустріч Даяни з ще однією екс-першою ракеткою в Торонто. Але більше за сюжетом, ніж за змістом. Возняцкі, яка останнім часом вже не показує результатів топ-рівня зі зрозумілих причин, сьогодні була явно слабкішою за Ястремську. Але і в українки був не найкращий день. Даяна багато помилялася, подача була посередньою,а кількість невимушених також була завеликою.
І все ж в першому сеті вона повела 4:1, після чого Пьотр Возняцкі провів виховну роботу з донькою і Каролін зуміла зрівняти на чотирьох. На щастя, Ястремська не ​​розкисла і впевнено провела заключні гейми, віддавши суперниці лише 3 розіграші. Відзначимо, що Даяна в першому сеті допустила 8 подвійних помилок, з цим вже пора якось боротися, віддавати стільки легких очок суперницям не годиться.
Натомість другу партію українка завершила із показником ейси / подвійні - 5:0. Але для цього вона трохи змінила силу і техніку подачі. У перших геймах тенісистки з великими проблемами брали свої гейми, а ближче до середини сету почалася гонка брейків. До рахунку 4:4 дівчата йшли на рівних, наздоганяла українка. Але знову в найвідповідальніший момент Ястремська зіграла краще, що не може не тішити. Хоча Возняцкі, звичайно ж, в даний момент часу суперниця абсолютно під силу Даяні, обігрувати її не тільки можна, а й треба.
Для прогресу в рейтингу і, відповідно, для потрапляння в посів US Open, українці потрібно вигравати ще як мінімум один матч. Але далеко не факт, що цього вистачить. Нагадаємо, вище 32-го місця раніше вона не піднімалася.
У наступному раунді Ястремська змагатиметься проти Світлани Кузнєцової (№153 WTA).
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 02 травня 2024, 09:31 28

На команду чекає виступ у Золотій Євролізі

Коментарі