ПРИЗЕТКО: «Дві останніх поразки будуть тиснути на Динамо»

Екс-форвард «Динамо» поділився очікуваннями від матчу «біло-синіх» проти «Брюгге»

Колишній форвард київського «Динамо» Олександр Призетко висловив свою думку про шанси київського клубу в матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти «Брюгге».

«Динамо належить в ці дні добре попрацювати в плані психології, тому що команда програла два матчі поспіль. Причому свіжа поразка від Шахтаря не менше болюча, ніж від Брюгге в першій грі, тому що це головний конкурент Динамо в чемпіонаті. Безумовно, дві останніх поразки будуть тиснути на Динамо, але завдяки досвідченому тренерському штабу футболісти повинні переключитися на гру-відповідь з Брюгге. Треба швидше забути поразку в класико і з неділі вже переключитися на Лігу чемпіонів.

Брюгге в першій грі запам'ятався командними діями. Бельгійці грають у футбол. Вони і в Києві будуть грати в свою гру. Вони не будуть діяти на відбій біля своїх воріт. З цією командою в Києві треба буде включати швидкості і пресинг. Вони помиляються, коли відчувають пресинг і намагаються вийти в атаку через пас центрального захисника. Якщо Динамо максимально позбавлятиме суперника часу володіння м'ячем, кияни зможуть схилити чашу терезів на свою користь в матчі-відповіді».

У першому поєдинку кияни програли «чорно-синім» з рахунком 0:1. Матч-відповідь «Динамо» з «Брюгге» відбудеться у вівторок, 13-го серпня. Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу.

Олександр Тішура Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 09:42 16

«Королівський клуб» не хоче платити українцеві бажану зарплату