Олександр АЛІЄВ: «Ліга чемпіонів дуже важлива для Динамо»

Екс-півзахисник «Динамо» сподівається на перемогу «біло-синіх» в матчі з «Брюгге»

Колишній півзахисник київського «Динамо» і збірної України Олександр Алієв висловив свою думку про шанси київського клубу в матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти «Брюгге».

«Рецепт перемоги Динамо на матч-відповідь з Брюгге простий: треба вийти на поле лише з однією думкою, щоб обіграти суперника. Я думаю, що на стадіон прийде підтримати команду багато уболівальників, це додасть команді мотивацію і вона порадує і себе, і своїх шанувальників.

Думаю, що в першій грі в Бельгії динамівці показали не той футбол, який від них чекають вболівальники. Та й вони самі розуміють, що зіграли невдало. Що стосується поразки «Шахтарю» після гри в Брюгге, то зараз на перше місце вийшов саме матч-відповідь з «Брюгге», оскільки всі розуміють її важливість. В чемпіонаті у «Динамо» ще буде можливість виправити ситуацію, а в Лізі чемпіонів ні. Цей турнір дуже важливий для клубу, для керівництва «Динамо», тому в ці дні треба з холодною головою готуватися до матчу з «Брюгге», щоб вирішити поставлене завдання».

У першому поєдинку кияни програли «чорно-синім» з рахунком 0:1. Матч-відповідь «Динамо» з «Брюгге» відбудеться у вівторок, 13-го серпня. Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу.

Олександр Тішура Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 06 травня 2024, 14:00 3

Українська збірна пробилася до Дивізіону 1A

Коментарі