Олег ШЕЛАЄВ: «Доля українського класико вирішилася в мікродуелях»

Екс-гравець національної команди України - про матч «Динамо» - «Шахтар»

Екс-гравець національної команди Олег Шелаєв підвів підсумки центрального матчу 3-го туру чемпіонату України.
- Олеже, яке враження у вас залишилося від центрального матчу туру «Динамо» - «Шахтар» (1:2)?
- Справа в тому, що в цьому поєдинку обидві команди дуже хотіли реабілітуватися. Гірники - за поразку від «Динамо» в Суперкубку, кияни - за невдачу в «Брюгге». Нічого несподіваного, як на мене, в класико не сталося. «Шахтар» переміг заслужено. Все вирішила більш висока індивідуальну майстерність оранжево-чорних. Тайсон, Марлос, Соломон і Мораес - всі вони перевершували динамівців, і таким чином склалася загальна картина. Доля гри вирішилася в мікродуелях.
- Можливо, «Динамо» все-таки заощаджувало сили на матч-відповідь Ліги чемпіонів з Брюгге?
- Це несерйозні розмови ... У поєдинку з таким суперником, як «Шахтар», кияни не стануть вигадувати нічого зайвого. Для «Динамо» найважливішим було і є - зіграти на максимумі тут і зараз. Якщо пройтися по персоналіях, то скажу, що я особисто більшого чекав від Миколенка. Не підсилив гру також Вербич, який багато значить для нинішнього «Динамо».
- Великий мінус нині для біло-синіх - погана форма Циганкова ...
- Так, він поки не той, який був на фініші минулого сезону. Циганков - лідер. Без лідера, як ми бачимо, «Динамо» губиться, і не в повній мірі реалізує свій потенціал.
- Що скажете про новачка киян Жерсона Родрігесі?
- Його гра мені подобається - і по матчу з «Брюгге», і з «Шахтарем». Родрігес - атлетичний і агресивний. Вважаю, що він кращий за Соля. Пам'ятаю дебютні матчі Франа Соля за «Динамо». Так ось, Жерсон Родрігес справив набагато сильніше враження - він на голову вище Соля.
- Після поразки «Динамо» від «Шахтаря» можуть вболівальники клубу зберігати оптимізм перед поєдинком з «Брюгге»?
- По грі киян складно про щось таке говорити ... Сподіваюся, що вдома «Динамо» зіграє активно і переламає хід протистояння на свою користь, - сказав Шелаєв.
Нагадаємо, кияни у вівторок, 13 серпня, зіграють матч-відповідь 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів з «Брюгге» (перший матч 0:1). Початок зустрічі о 20:30.
Володимир Клепач Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 квітня 2024, 16:14 5

Віталію Миколенку може знадобитися операція