КОСОВСЬКИЙ: «Ми хотіли перемогти і удача повернулася до нас обличчям»

Головний тренер «Ворскли» поділився враженнями від поєдинку з ФК «Львів» (3:2)

Головний тренер полтавської «Ворскли» Віталій Косовський прокоментував перемогу своїх підопічних у матчі 3-го туру Української Прем'єр-ліги над ФК «Львів».

«Важка гра в плані психології, тому що потрібно було перемогти. Ми повинні були взяти три очки. Якщо розділяти гру на два тайми, то в першому ми мали хорошу перевагу. Аналітики вже надали дані: ми дійсно переграли «Львів». У другому таймі суперник перехопив ініціативу. Але установка на гру була така, що, коли складно, має бути присутня аритмія. Гравці розуміли, що вони робили. Тому в якійсь мірі віддали ініціативу.

Але слід сказати і про суперника: у них індивідуально дуже хороші футболісти, вони дуже добре працюють з м'ячем. Тому другий тайм вийшов на зустрічних курсах. Було багато моментів, в яких ми не забили, й суперник вибігав в контратаки і мав можливості реалізувати свої моменти. Але сталося те, що сталося. Якщо аналізувати два попередніх матчі, то ми непогано грали. Сьогоднішня гра є тому підтвердженням. Але найголовніше, що ми перемогли. Ми хотіли перемогти, і, напевно, удача повернулася до нас обличчям».

Олександр Тішура Джерело: ФК Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 15:51 5

«ПСЖ» розглядає трансфер Андрія влітку