Артем ФРАНКОВ: «Знову провалилися... Ще варіанти є?»

Фахівець не знає, як команда буде вибиратися з кризи

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков прокоментував результат центрального матчу 3-го туру УПЛ, в якому «Динамо» програло «Шахтарю» з рахунком 1:2.
«Що стосується загальних справ: катастрофи не сталося, таке відіграється, інша справа, що відповідь на питання «як?» відбула в досить серйозну і не дуже спостережувану далечінь (ви ж розумієте, на тезу «а якби Вербич забив» знайдеться відповідь) .
Біда в тому, що протистоянні з «Брюгге» теж має своє «як?», тісно пов'язане з суботнім. І ось там, якщо відповіді не знайти, буде набагато болючіше. Ясно ж: на цей раз одностайно вирішили - як закінчували в Бельгії, так граємо і зараз. Знову провалилися ... Ще варіанти є?
Що робити? Я не думаю, що на вівторок потрібна якась додаткова мотивація і накрутки - все ж не кінчені, щоб не розуміти ціну поєдинку і ціну можливої ​​невдачі. На мій погляд, команду в першу чергу потрібно буде відновити, а вже що там придумається кадрово ... Не знаю!!! », - написав Франков в твіттері.
Матч-відповідь «Динамо» - «Брюгге» (перший поєдинок завершився з рахунком 0:1) відбудеться в Києві у вівторок, 13 серпня.
Володимир Клепач Джерело: Twitter
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 00:21 1

«Боси» обіграли «Аль-Ахлі» у 28-му турі з рахунком 2:1

Коментарі