Тренер АЗ: «Захист Маріуполя зіграв добре, як і воротар»

Арне Слот залишився не задоволений результатом першого матчу третього раунду кваліфікації Ліги Європ

Наставник АЗ Арне Слот прокоментував результат матчу третього раунду кваліфікації Ліги Європи проти «Маріуполя» (0:0).
- Ми не зовсім задоволені таким результатом. У нас було достатньо шансів для того, щоб забити, але захист «Маріуполя» діяв добре. Як і воротар. Я задоволений грою в атаці.
Ми провели багато непоганих атак, ударів. У нас були можливості для того, щоб забити, але ... Ми знали, що «Маріуполь» - сильна команда, але і ми не дозволили їм зіграти сьогодні в атаці.
Відсутність Тіля? Це важливий для нас гравець і нам його, безумовно, не вистачало. Через його відсутність нам довелося вносити зміни в гру.
- Що найскладніше було для вас сьогодні? Які перестановки ви зробили попереду?
- Сьогодні було дуже складно вибудовувати атаки, так як «Маріуполь» в обороні діяв вражаюче. У другому таймі ми намагалися загострити гру, але в той же час не дати шансу азовцям - ми розуміли, що «Маріуполь» чекає нашої помилки для того, щоб провести контратаку. В цьому була їхня стратегія. Вони наситили захист чисельно - нам було складно її подолати. Влітку ми грали з «Олександрією» та, в принципі, розуміли в який футбол грають українські команду і чого нам сьогодні очікувати.
- На скільки комфортно вам було грати в Одесі?
- Нам подобається грати вдома. Але в Одесі нам теж було комфортно. Стадіон і поле були в нормальному стані. Про місто і країну нічого не можу сказати - ми майже весь час провели в готелі.
Матч-відповідь третього раунду кваліфікації Ліги Європи АЗ - «Маріуполь» відбудеться у четвер, 15 серпня. Початок о 21:30 за Києвом. Переможець протистояння в раунді плей-офф Ліги Європи змагатиметься проти когось з пари «Антверпен» (Бельгія) / «Вікторія» (Чехія).
Володимир Клепач Джерело: ФК Маріуполь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 27 вересня 2024, 20:33 5

В українця запланований реванш з Тайсоном Ф'юрі 21 грудня 2024 року

Коментарі