Торонто. Ястремська програла Кенін в двох сетах

Американка взяла реванш за поразку на Вімблдоні

Друга ракетка України Даяна Ястремська (№33 WTA) закінчила виступи на турнірі серії Прем'єр 5 в Торонто.
В матчі третього кола 19-річна українка в двох швидких сетах програла 20-річній Софії Кенін з США (№29 WTA).
Торонто. Третє коло
Даяна Ястремська (Україна) - Софія Кенін (США) - 2:6, 2:6
Розповідати про матч особливо нічого. За винятком кількох спалахів, які тривали не більше одного гейму, гра у Ястремської сьогодні не пішла. Але так буває, тим більше в такому юному віці, тим більше проти хорошої суперниці.
Сумніви в позитивному результаті з'явилися практично відразу. У першому геймі кілька разів помилилася американка і поганий рівень гри українки не відразу кинувся в очі. Але як тільки Софія заграла надійно, підключивши відмінну подачу і максимально глибокі прийоми, Ястремська перестала набирати очки. Особливо погано вона грала на чужих геймах, а без цього перемагати з її стилем гри поки не виходить.
У стартовій партії Даяні вдалося всього двічі захистити свою подачу. На прийомі брейкпоінти були тільки в другому геймі, але з рахунку 40:0 у неї не вийшло оформити брейк. Далі американка шансів не давала.
До кінця матчу Кенін не програла жодного гейму на подачі. У шостому геймі другого сету Даяна вдруге в матчі «відпустила» суперницю з потрійного брейкпоінта і на цьому будь-яка інтрига закінчилася.
В цілому, ще один вдалий турнір для українки, здобуто дві перемоги над непростими суперницями. Далі Даяна повинна тільки додавати, побажаємо їй удачі.
В 1/4 фіналу Кенін змагатиметься проти Еліни Світоліної (№7 WTA) або Белінди Бенчіч (№12 WTA).
З наступного тижня Даяна з великою часткою ймовірності підніметься на одну позицію в світовому рейтингу, повторивши найкраще досягнення в кар'єрі. Перешкодити їй можуть тільки Катерина Александрова (потрібен вихід в фінал) або Іга Свьонтек (потрібен титул).
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 07:35 1

Головним претендентом на трофей залишається мадридський «Реал»

Коментарі