Роман САНЖАР: «Перехід Караваєва — велика втрата для Зорі»

Спеціаліст поділився очікуваннями від протистояння луганчан з «Будучностю» в Лізі Європи

Колишній наставник донецького «Олімпіка» Роман Санжар поділився очікуваннями від протистояння «Зорі» і «Будучності» в другому кваліфікаційному раунді Ліги Європи.
«Зорю» в цьому матчі цікавить тільки перемога. Вважаю, що українська команда в цій парі - явний фаворит. Цікаво буде глянути на ідеї і схеми нового тренера «Зорі» Віктора Скрипника. Те, що в грі «чорно-білих» ми побачимо зміни, немає сумнівів. Однак збори - це одне, а офіційні матчі - інше. Що Скрипник дасть команді, стане ясно тільки за підсумками сезону, але «Будучность» вже зараз потрібно проходити.
Думаю, Скрипник розуміє, що чорногорців не можна недооцінювати. Але і боятися такого старту сезону не треба. Поважати - так, і це інша справа. «Будучность» - хороший опонент для того, щоб нормально увійти в сезон, відчути свою силу. Шкода, звичайно, що з «Зорі» пішов Караваєв. Він - лідер, капітан, досвідчений боєць. Це велика втрата. Не сумніваюся, що в «Зорі» багато молодих і перспективних футболістів, які з часом замінять Караваєва, але тільки з часом... Саме в такому протистоянні, як з «Будучностю», в «Зорі» почнуть з'являтися нові лідери», - зазначив Санжар.
Поєдинок «Будучность» - «Зоря» відбудеться в Подгориці в четвер, 25-го липня, о 21:45 за київським часом.
Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію матчу «Будучност» - «Зоря».
Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 22:45 0

Альфонсо Девіс замінив Сержа Гнабрі у поєдинку-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.