AdmiralBulldog назвав фаворита The International 2019

Відомий гравець вважає, що переможцем турніру стане Team Secret

Хенрік AdmiralBulldog Анберг передбачив перемогу Team Secret на The International 2019 по Dota 2. Стрімер зробив прогнози в Battle Pass під час трансляції на Twitch - він вибирав між Natus Vincere і Alliance, але зупинився на складі Клемента Puppey Іванова.
На думку Анберга, Virtus.pro стане агресивною командою чемпіонату і набере найбільшу кількість вбивств за одну гру і в середньому. AdmiralBulldog також вірить, що Team Secret поставить рекорд турніру по мінімальній кількості смертей в матчі, максимальній кількості допомоги та варіативності обраних героїв.
Найбільш корисним саппортом TI9 стример назвав Язіда YapzOr Жарадата, а найжадібнішим керрі - Артура Arteezy Бабаєва. Роман RAMZES666 Кушнарьов став фаворитом в голосуванні за учасника з найбільшою кількістю вбивств за один матч, а гравцем з найширшим пулом героїв - Людвіга zai Уолберга.
The International 2019 пройде з 15 по 25 серпня в Шанхаї. Призовий фонд турніру становить понад $ 30 млн. На чемпіонаті виступлять 18 колективів. У турнірі зіграє Natus Vincere.
Максим Гаптар Джерело: cybersport.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кіберспорт | 05 травня 2024, 21:19 0

Представники України здобули перемогу над бразильською організацією