Михайленко просить не переоцінювати Дніпро-1

І не чекати відразу виходу в єврокубки

«Дніпро-1» в контрольному матчі здолав «Ворсклу», а багато вболівальників вважають, що команда Дмитра Михайленка в УПЛ відразу ж повинна боротися за вихід в єврокубки.

- Треба правильно оцінювати результат гри. Навіть за рахунку 4:1 я не думаю, що ми заслуговували на перемогу у три м'ячі, оскільки ми надали можливість супернику створити багато моментів у власних воріт, які полтавчани могли реалізовувати. Плюс у нас були неординарні голи - у Булеци неймовірний удар був зі штрафного, і у Супряги такий же неймовірний рейд зі своєї половині поля. Тому треба правильно оцінювати гру. Особливої радості немає, адже є багато питань. І нам доведеться ще провести багато роботи, щоб стати більш надійними, і більш впевненими у досягненні результату.

- Після сьогоднішнього матчу вболівальники вже почнуть відправляти команду в єврокубки. У першу чергу яскраво виступила молодь команди. Що скажете по цим хлопцям?
- Дивиться, якщо ви покажете усі 18 ударів по нашим воротам в цьому матчі, то вже буде не так багато тих, хто буде бачити нас в єврокубках і у першій трійці. Треба бути об'єктивними. Суперник міг забити дуже багато. Щодо пари хлопців Сергія Булеци і Влада Супряги, то ми дійсно такої гри від них і чекаємо. Розраховуємо, що Влад розкриє свій великий потенціал, який у нього є. Радіємо, що обидва відзначились голами, мають результативні дії - це дуже важливо для їх психологічної впевненості. Ми будемо робити все, щоб допомогти їм прогресувати, і вони можуть вирости у хороших футболістів, тому ми повинні допомогти їм розкрити їх талант.

Іван Зінченко Джерело: СК Дніпро-1
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 23:57 112

Безславний виліт від підопічних Луїса Енірке, які ледь не зламали каркас чужих воріт

Коментарі