Збірна України завершила чемпіонат світу з шістьма медалями

В заключний день турніру з артистичного плавання наші дівчата завоювали ще одну бронзу

У південнокорейському місті Кванджу, де проходить чемпіонаті світ з водних видів спорту, сьогодні завершується програма змагань з артистичного (синхронного) плавання. В категорії комбі збірна України з результатом 94.5333 завоевала бронзові медалі. У складі нашої команди виступали Анастасія Савчук, Олександра Коваленко, Аліна Шинкаренко, Владислава Алексєєва, Марина Алексєєва, Вероніка Гришко, Валерія Апрелєва, Єлизавета Яхно, Яна Нарежна, Катерина Резник. Запасні: Марта Федіна та Дар'я Корнєєва. До речі, єдиною, хто здобув усі шість нагород, стала найдосвідченіша з українок Анастасія Савчук.
Перше місце у збірної Росії - 98.0000, друге у спортсменок Китаю - 96.5667.
Нагадаємо, що це вже шоста нагорода збірної України з артистичного (синхронного) плавання (головний тренер Світлана Саидова) на поточному чемпіонаті світу з 10 розіграних. Раніше у нас було золото в хайлайте, і чотири бронзи - в дуеті (технічна і довільна програми), а також в групі (технічна і довільна програми).
У загальнокомандному заліку на чемпіонаті світу з водних видів спорту в Південній Кореї продовжує лідирувати збірна Китаю, у якій вже 21 нагорода (12 золотих, 8 срібних і 1 бронзова). На другому місці Росія - 13 (9, 4, 0), на третьому Німеччина - 6 (2, 1, 3). Збірна України посідає шосте місце - 6 медалей (1, 0, 5).
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 06 травня 2024, 14:00 3

Українська збірна пробилася до Дивізіону 1A