Другу медаль в дуеті завоювали на чемпіонаті світу Савчук і Федіна

Тепер в активі збірної України з артистичного плавання чотири нагороди

На чемпіонаті світу з водних видів спорту, який триває в південнокорейському місті Кванджу, знову порадували українських уболівальників спортсменки артистичного (синхронного) плавання. В змаганні дуетів в довільній програмі харків'янки Анастасія Савчук і Марта Федіна завоювали бронзові нагороди.
Нагадаємо, що в технічній програмі Настя і Марта вже піднімалися на п'єдестал пошани, посівши третє місце. І ось знову український дует опинився в числі призерів, показавши результат 94.1000. Як і кілька днів тому, перше місце дісталося росіянкам Світлані Колесніченко і Світлані Ромашиній - 97.5000, срібло у китайських синхроністок Вэньянь Сунь і Сюэчэнь Хуань- - 95.7667. Всього у фіналі виступали 12 дуетів.
Нагадаємо, що це вже четверта нагорода збірної України з артистичного (синхронного) плавання (головний тренер Світлана Саідова) на нинішньому чемпіонаті світу. Раніше у нас було золото в хайлайті, та дві бронзи - в дуеті (технічна програма) і в групі (технічна програма).
Всього на чемпіонаті світу з водних видів спорту в Південній Кореї вже розіграно 64 медалі. У загальнокомандному заліку лідирує збірна Китаю - 15 нагород (10 золотих, 4 срібних і 1 бронзова). На другому місці Росія - 9 (6, 3, 0), на третьому Німеччина - 4 (2, 0, 2). Збірна України на четвертому місці - 4 (1, 0, 3).
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 07:00 48

Два попередні матчі суперників цієї весни завершилися з однаковим рахунком 4:1 на користь гірників