На зборах клубів УПЛ розглянуть питання розширення ліги і телепулу

Останні збори клубів УПЛ перед стартом нового сезону відбудуться у четвер, 18 липня

На порядку денному зборів клубів української Прем'єр-ліги буде кілька питань, що стосуються життєдіяльності організації. Одним з них буде питання розширення УПЛ вже з наступного сезону. Раніше виконком УАФ прийняв таке рішення, а УПЛ і клубам належить затвердити формат обміну між лігами.

Також одним з ключових питань буде питання про єдиний телепул. Якщо клуби домовляться про створення єдиного телепул, буде створена Комісія з етики, яка контролюватиме телетранслятора. У разі скарги одного з клубів на телетранслятора і схвалення її незалежною медійною радою, на телетранслятора буде накладено штраф. Не виключений також розрив контракту з телетранслятором.

Відзначимо, що три клуби УПЛ - «Динамо», «Зоря» і «Дніпро-1» виступають проти створення єдиного Телепул через необ'єктивності потенційного телетранслятора - телеканалів «Футбол 1/2». Раніше директор телеканалів «Футбол 1/2» Олександр Денисов говорив, що телетранслятор готовий розглядати варіант, при якому клуби могли б вибирати тих коментаторів, які їм подобаються.

Раніше Томас Грімм говорив, що телетранслятор повинен бути нейтральним до всіх клубів.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 10:51 1

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі