ВІДЕО. Огляд UFC Fight Night 155

Прожектор ММА – про турнір UFC Fight Night 155 в Сакраменто

Вночі в Сакраменто повинен був пройти рядовий турнір UFC Fight Night, але в підсумку вийшло дуже яскраво. А головними героями стали бійці місцевої команди Team Alpha Male.

У головному бою вечора зустрілися топові бійці жіночого найлегшого дивізіону Жермен де Рандамі і Еспен Ледд. Переможець на 99 відсотків гарантував би для себе статус обов'язкового претендента на титул Аманди Нуньєс.

Член Залу слави UFC Юрайя Фейбер тріумфально повернувся в бої після трирічної перерви. Лідер команди Alpha Male в рідному Сакраменто за 46 секунд побив проспекту Ріккі Сімона. Це найшвидша перемога в кар'єрі 40-річного бійця.

Ще один «альфамейловець» Джош Еметт планомірно повертається після нокауту і важких травм обличчя в торішньому бою з Джеремі Стівенсом. Навесні Джош нокаутував міцного Майкла Джонсона, а в неділю побив за один раунд боснійця Мірсада Бектіча.

Ще один боєць Alpha Male Андре Філі теж забрав додому не зайві 50 тисяч. Американець, який постійно знаходиться поруч з топ-15 напівлегкої ваги, за три хвилини розправився з бразильцем Шеймоном Мораесом.

Четвертий бонус забрав з Сакраменто Джонатан Мартінес. Американець три раунди возився з чіпким китайцем Лю Пінгюанем і закінчив справу жорстоким коліном за хвилину до закінчення бою. До слова, на початку кар'єри Джонатан двічі вирубував суперників летючим коліном.

Олег Дідух Джерело: Прожектор ММА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 15 травня 2024, 08:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії