Віктор ЛЕОНЕНКО: «Не критикую футболістів, я просто вимогливий»

Колишній нападник «Динамо» - про критику на адресу футболістів

Колишній нападник «Динамо» Віктор Леоненко розповів про критику на адресу футболістів, а також відповів на гнівні коментарі в його бік.
«Я не критикую футболістів. Я просто вимогливий. Хочеться, щоб футболісти грали, а не мучилися. З тим же самим Алієвим я в нормальних же відносинах, хоча колись, як ти кажеш, критикував його. Він же повинен на мене помилятися, але ні. Також і Мілевський. Ми теж нормально спілкуємося. Я говорив, що він падав, і він, до речі, менше став падати. Я Алієва взагалі хіміком називаю.
Пишуть: «Леоненко - клоун?». По-перше, хто це? Хто ці люди? Якщо мені таке Бессонов скаже, інша справа. Або хтось із серйозних людей. Звідки я знаю, може, дивак обкурений пішов? Я вважаю, що ображати - неправильно. Читав, що в Таїланді за фейки будуть штрафувати і в тюрму садити. Це правильно. Нам пора теж так зробити. А то на мене, Блохіна, Шевченка, всяка хрінь пише, що ми клоуни. Наприклад, для мене це важливо. Давай поясни, якщо пишеш, чому? Якби я ображався, не був би серйозним футболістом», - сказав Леоненко.
Читайте також: Віктор Леоненко: «Три роки тягнув Динамо, здоров'я стільки втратив»
Володимир Клепач Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 00:06 11

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі

Коментарі