Bellator 224. Джулія Бадд – Ольга Рубін. Прогноз і анонс на бій

Турнір Bellator 224 відбудеться в Оклахомі в ніч на суботу

Черговий турнір Bellator 224 запланований на 12 липня 2019 року на арені WinStar World Casino в місті Такервілль, Оклахома. Головним поєдинком вечора значиться бій за звання чемпіонки Bellator в напівлегкій вазі між власницею пояса Джулією Бадд (12-2) з Канади та ізраїльтянкою Ольгою Рубін (6-0).
Бекграунд
Переможна серія 36-річної канадки Джулії Бадд налічує вже 10 поєдинків, причому вона не програвала боїв в Bellator (а провела їх шість). Дві поразки в її кар'єрі відбулися в 2011 році - від діючої дворазової чемпіонки UFC Аманди Нуньєс і колишньої чемпіонки Ронди Роузі. Завоювала Джулія титул Bellator в березні 2017 року. В останньому бою Бадд достроково справилася з Талітою Ногейрою з Бразилії. У п'ятницю буде третій захист титулу для канадки.
29-річна ізраїльтянка російського походження Ольга Рубін розпочала свою кар'єру в ММА після народження дитини, не дивлячись на протести чоловіка. Дебютувала на Bellator 164 в Ізраїлі в листопаді 2016 року. З тих пір вона здобула ще п'ять перемог, в тому числі і над відомим ветераном UFC Сінді Дандуа. Уболівальникам Ольга запам'яталася постійним виходом в октагон в костюмі жінки-кішки та з різними хутряними головними уборами.
Цитати перед боєм
Джулія Бадд: «Я дивилася останніх два бої Ольги, з Сінді Дандуа і Иони Разафіарісон. Я була здивована, коли мені сказали: «Ну, як ти ставишся до наступної битви з Ольгою?» Я відповіла: «Дуже добре. Давай». Я думаю, що в цілому вона досить хороший боєць. Я зацікавлена ​​в проведенні найбільших можливих боїв. Я хочу найбільших випробувань для моєї кар'єри і найсильніших суперників. Це те, що рухає мною. Я відчувала, що цей бій повинен відбутися. Я зможу довести, хто кращий боєць в світі в Bellator».
Ольга Рубін: «Я дуже рада повернутися до боїв. У мене був найдивовижніший тренувальний збір. Я знайшла команду, яка змушує мене відчувати себе чудово. Вони роблять мене якомога кращою. Я дуже рада вийти в октагон і продемонструвати, на що я здатна. Я дуже схвильована. Я вперше в Штатах. Боротися в США за титул - це просто приголомшливо».
Церемонія зважування
Прогноз на бій
Канадка славиться своєю неймовірною фізичною силою, і в останній раз в кар'єрі програвала вісім років тому Ронді Роузі. Ольга Рубін провела поки лише 6 поєдинків, що говорить про менший досвід. Обидва бійці воліють вести поєдинок в стійці. Джулія працює в агресивному ударному стилі, а Ольга найчастіше діє другим номером. З великою ймовірністю атаки канадки можуть досягти мети вже в стартових раундах.
Рекомендована ставка - дострокова перемога Джулії Бадд.
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 10:06 5

Бельгійський воротар Тібо Куртуа повернувся після травми