У Setanta Sports підтвердили початок мовлення в Україні з 1 серпня

Телеканал транслюватиме матчі АПЛ, НХЛ, НБА, Формулу-1 і UFC

1 серпня 2019 року Setanta Sports запускає новий спортивний канал в Україні. Ірландський спортивний мовник стане новим і ексклюзивним транслятором англійської Прем'єр-ліги (АПЛ) в Україні і почне мовлення у четвер, 1 серпня. Крім Прем'єр-ліги Setanta буде ексклюзивно транслюватиме кубок Англії, чемпіонат Англійської Футбольної ліги, кубок Англійської Футбольної ліги і Шотландську Прем'єр-лігу.
Setanta Sports почне прямі трансляції 4 серпня традиційним відкриттям англійського футбольного сезону, поєдинком за Суперкубок Англії - «Ліверпуль» Юргена Клоппа відновить головне суперництво останніх років з «Манчестер Сіті» Пепа Гвардіоли на стадіоні «Уемблі». Сезон Прем'єр-ліги стартує 9 серпня. Setanta Sports буде єдиним телеканалом, де футбольні вболівальники зможуть побачити англійську Прем'єр-лігу в Україні, і буде транслювати не менше 6 ігор АПЛ кожного туру в прямому ефірі. Крім того, в ефірі будуть щотижневі огляди туру, превью туру і журнали Прем'єр-ліги.
На Setanta Sports також будуть ексклюзивні трансляції НХЛ, НБА, Формули-1 і UFC. Хокейні і баскетбольні трансляції НХЛ і НБА будуть вестися з жовтня по червень. Також Setanta Sports покаже Формулу-1, починаючи з Гран-прі Угорщини. Вболівальники єдиноборств зможуть побачити понад 40 вечорів UFC в рік, ексклюзивно і в прямому ефірі, включаючи трансляції поєдинків Даніеля Кормьє проти Стіпе Міочіча 17 серпня і Хабіба Нурмагомедова проти Дастіна Порье 7 вересня.
Генеральний директор Setanta Sports Двайр Макколі розповів: «Ми раді вийти на український ринок з новим каналом компанії Setanta Sports. Компанія Setanta вкладає значні інвестиції, щоб дати можливість любителям спорту в Україні побачити кращі спортивні змагання з усього світу. Українські вболівальники - одні з найпалкіших футбольних фанатів в світі. Вони отримають більше 500 футбольних ігор протягом сезону, включаючи понад 230 матчів Прем'єр-ліги.
Глядачі зможуть щотижня стежити як за досягненнями українців Олександра Зінченка, Андрія Ярмоленка і Мар'яна Шведа, так і за зірками світового футболу Мо Салахом, Гаррі Кейном, Маркусом Рашфордом, Серхіо Агуеро і Вірджілом Ван Дейком. На додаток до Прем'єр-ліги Setanta Sports також покаже прямі трансляції ігор Англійської Футбольної ліги, Шотландської Прем'єр-ліги, Кубка Англії і Кубка Англійської ліги. Шанувальники інших видів спорту зможуть побачити на каналі прямі ефіри UFC, НБА, НХЛ і Формули-1. В майбутньому ми сподіваємося на збільшення кількості трансляцій спортивних подій та надання українським уболівальникам найкращого спортивного контенту на телебаченні».
Микола Степанюк Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 16:23 10

Поєдинок розпочнеться о 22:00

Коментарі