ДЕНИСОВ: «Якщо Динамо вибере Циганика – коментувати буде він»

Глава телеканалів «Футбол 1/2» готовий розглядати компромісні варіанти

Глава телеканалів «Футбол 1/2» Олександр Денисов прокоментував ситуацію з тендером на показ матчів УПЛ в сезоні 2019/2020:
«Як відомо, ми запропонували суму 450 млн гривень за три роки. Це близько 16,5 млн доларів. У перший сезон клуби можуть заробити п'ять мільйонів доларів. Якщо раніше ми співпрацювали з клубами безпосередньо, то зараз ми готові придбати права на показ усього чемпіонату через Прем'єр-лігу, цивілізовано, так, як це працює у всіх країнах. Насправді, клубам фінансово вигідно зараз об'єднатися. У такому випадку, вони отримають більше, ніж, якби вони з нами ж укладали прямі контракти. В першу чергу, від цього виграють клуби середньої та нижньої ланки.
На сьогоднішній день Прем'єр-ліга розіслала в клуби лист, в якому детально пояснює, як повинні розподілятися гроші. Через 10 днів УПЛ планує провести загальні збори учасників, на яких ще раз проговорити наші пропозиції і ще раз проголосувати. До 20 липня ця історія повинна остаточно вирішитися. На даний момент, ми не підписали жодного індивідуального контракту. Наш пріоритет - підписання договору з усіма 12 клубами, з правовласником в особі УПЛ. І в цьому випадку, фінансові умови для клубів будуть вигідніше, ніж за індивідуальним контрактом.
Ніхто не збирається штурмувати домашні матчі «Динамо». Ми купуємо право показу у Прем'єр-ліги. Саме Прем'єр-ліга буде вирішувати питання з тими відступниками, які підуть проти регламенту і футбольного закону. У ЗМІ завжди була маса різних опозиційних думок з усіх таборів. Це були і журналісти, і працівники клубів. Звичайно, емоцій багато, і часом це десь переходить через край, але футбол - це все ж гра емоційна.
Телеканал «Футбол» двома руками і за комітет етики, і за діалог. Аж до того, що готові розглядати варіант, при якому клуби могли б вибирати тих коментаторів, які їм подобаються. Тим самим, телеканал «Футбол» показує повну відкритість до діалогу, до рівності будь-яких думок. Якщо «Динамо» вибере, наприклад, Ігоря Циганика - будь ласка, ми чекаємо Ігоря Циганика на домашніх матчах «Динамо» на телеканалі «Футбол».
Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 20:12 22

Команда з Харкова вперше перемогла під орудою Скрипника та залишила зону вильоту

Коментарі