Александр Густафссон не впевнений, що остаточно завершив кар'єру

Шведський боєць може передумати

Топовий напівважковаговик Александр Густафссон на початку червня програв Ентоні Сміту, після чого оголосив, що завершує професійну кар'єру.Тепер спортсмен сумнівається у своєму рішенні.
«У той момент я був розгублений. Я завжди дуже болісно переживаю поразки, а тому вирішив, що з мене вистачить, залишивши в клітці свої рукавички. Але я все ще відчуваю незрозуміле тремтіння в руках. Для мене зараз все по-новому, і, якщо говорити чесно, то я не відчуваю себе як боєць, який відійшов від справ. Так, я прийняв рішення і все в цьому дусі, проте потрібна сила-силенна часу, щоб остаточно прийняти своє нове життя.
ММА було великою частиною мого життя протягом дуже довгого часу. Бій зі Смітом був важким для мене, я емоційна людина і після поразки відчував себе жахливо, і в той момент мені здавалося, що «гра закінчена». Я сподівався на інший результат, але виявилося, що так і є, і чомусь мені потрібно рухатися далі. Але, звичайно ж, з кожним днем ​​я сумую за змішаними єдиноборствами все більше і більше. Не знаю, що буде далі», - сказав Густафссон.
32-річний Густафссон в ММА провів 24 поєдинки, здобув 18 перемог і 6 разів поступився.
Максим Гаптар Джерело: MMA News
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 квітня 2024, 22:46 0

Франсіс у своїх соціальних мережах підтвердив інформацію...