Динамо розгромило австрійський Ваккер в контрольному поєдинку

Кияни відправили у ворота суперників три голи

Рахунок в матчі відкрив Олександр Караваєв, який праворуч вийшов один на один з голкіпером і холоднокровно реалізував момент. Відзначимо, що новачок киян помітно виділявся активністю на своєму фланзі у відведений йому ігровий час. Подвоїв перевагу «біло-синіх» Беньямін Вербич, який майстерно розібрався з опонентом в куті штрафного «Ваккера». А перед перервою м'яч у ворота відправив Денис Гармаш, який точно пробив з меж штрафного.

У другій половині зустрічі австрійцям вдалося трохи вирівняти гру. Інтенсивність в діях киян дещо впала, що можна пояснити великою кількістю замін. Так, більше результативних ударів у поєдинку не було, і «Динамо» здобуло перемогу з рахунком 3:0.

Товариський матч.

«Динамо» - «Ваккер» - 3:0


Олександр Караваєв (12), Беньямін Вербич (21), Денис Гармаш (45)

Денис Гармаш (45) - Сатин (57)

«Динамо»: Руслан Нещерет (Владислав Кучерук, 46), Томаш Кендзьора (Віталій Миколенко, 66), Тамаш Кадар (Ахмед Алібеков, 46), Микита Бурда (Олександр Караваєв, 66), Артем Шабанов, Денис Гармаш (Сергій Сидорчук, 66), Мохаммед Кадірі (Олександр Андрієвський, 66), Володимир Шепелєв (Микола Шапаренко, 66), Беньямін Вербич (Карлос Де Пена, 46), Олександр Караваєв (Георгій Цітаішвілі, 46), Фран Соль (Назарій Русин, 46)

«Ваккер» (перший тайм): Ведль, Йоппіч, Бакер, Абалі, Керхаль, Конте, Ваулнер, Сатин, Дзайдзен, Хуптауф, Ібрісімовіч

Арбітр: Александер Брюггель (Австрія)

Імст (Австрія)

ДИНАМО - ВАККЕР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 липня 2024, 06:10 0

Головні новини за 3 липня на Sport.ua

Олімпійські ігри | 03 липня 2024, 13:13 83
Коментарі