ОФІЦІЙНО. Голландець Роббен оголосив про завершення кар'єри гравця

Контракт 35-річного хавбека з німецькою «Баварією» закінчився 30 червня

Нідерландський півзахисник Арьєн Роббен оголосив про завершення кар'єри. Контракт 35-річного Роббена з німецькою «Баварією» закінчився 30 червня 2019 року.
Футболіст розповів: «Я багато думав протягом останніх декількох тижнів. Як всі знають, я взяв час, щоб прийняти усвідомлене рішення про своє майбутнє після моєї останньої гри за «Баварію». Завершити кар'єру - це, без сумніву, найважче рішення, яке мені довелося прийняти в моїй кар'єрі. Рішення, в якому зіткнулися серце і розум.
Любов до гри і переконаність в тому, що я все ще можу впоратися з цілим світом, увійшла в зіткнення з реальністю, що не всі працює так як треба, і ви вже не 16-річний хлопчик, який поняття не мав, що таке травми. Зараз я в хорошій формі і здоровий, і, як шанувальник багатьох інших видів спорту, я б хотів зберегти здоров'я в майбутньому. Тому я завершую кар'єру».
Нагадаємо, раніше Роббен переживав больові відчуття після травми, в зв'язку з якою він пропустив більшу частину минулого сезону. Через це Арьєн почав думати над можливістю закінчення кар'єри.
Арен Роббен виступав за «Баварію» з 2009 року, за цей час він завоював з клубом 20 трофеїв (8 перемог в Бундеслізі, 5 перемог в Кубку Німеччини, 5 перемог в Суперкубку Німеччини, по одній перемозі в Лізі чемпіонів і Суперкубку УЄФА).
Микола Степанюк Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 06:30 1

У битві аутсайдерів «Верес» здолав «Минай» і залишив зону вильоту

Коментарі