Вімблдон. Ястремська обіграла Джорджі в першому колі

Українка впевнено здолала італійку

Третя ракетка України Даяна Ястремська (№35 WTA) впевнено дебютувала в основній сітці Вімблдону.
У матчі першого раунду 19-річна українка здолала італійку Камілу Джорджі (№42 WTA).
Вімблдон. Перше коло
Даяна Ястремська (Україна) - Каміла Джорджі (Італія) - 6:3, 6:3
Нарешті Ястремській більш-менш пощастило з жеребкуванням. Незважаючи на те, що Джорджі відмінно відчуває себе на траві (чвертьфінал торішнього Вімблдону), 2019-й рік вона проводить жахливо. У Каміли, великою мірою, до цього було лише 6 турнірів з урахуванням матчевої зустрічі Кубка Федерації проти Швейцарії. З багатьох змагань Джорджі знімалася, за 6 місяців було видобуто всього 4 перемоги.
У першому сеті йшла досить рівна гра, у Даяни ніяк не виходило впевнено подавати. Але з рахунку 2:3 українка виграла чотири гейми і вирвала дуже важливу перемогу в стартовій партії. Дуже допомогла невпевнена гра Джорджі на своїй подачі, з першою у італійки сьогодні були серйозні проблеми.
Другий сет за рахунком хоч і виявився рівним першому, але перевага українки було більш помітною, особливо на прийомі. Ключовим став четвертий гейм, коли Даяна захистила свою подачу. Головний мінус сьогоднішнього матчу полягає в тому, що наступна суперниця Ястремський, яка не так давно виграла трав'яний турнір на Мальорці, буде подавати набагато краще, і саме вона буде фавориткою до початку поєдинку.
У другому колі українка зіграє проти Софії Кенін (№28 WTA) з США.
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:26 0

«Реал» зіграв унічию з мюнхенською командою на «Альянц-Арені» з рахунком 2:2

Коментарі