Істборн. Ястремська програла Конті

Українка поступилася британці в першому колі основної сітки

Третя ракетка України Даяна Ястремська (№35 WTA) програла стартовий поєдинок основної сітки одиночного розряду на трав'яному турнірі серії Прем'єр у Істборні.
Українка, яка успішно подолала кваліфікацію, в двох сетах поступилася Йоханні Конті з Великобританії (№18 WTA).
Істборн. Перше коло
Даяна Ястремська (Україна) - Йоханна Конта (Великобританія) - 2:6, 4:6
Перший сет для Ястремської видався просто жахливим. На прийомі абсолютно нічого не виходило, за сет вдалося видряпати всього три очки. На подачі спочатку вдавалося забирати очки, але в п'ятому і сьомому геймах Конта робила брейки. Британка особливо не нагнітала, відмінно рухалася по корту і використовувала невпевнену гру українки. Всього дві невимушені помилки Конти в першому сеті тому підтвердженням.
На жаль, і в другому сеті Даяна не змогла налагодити свій коронний прийом. Жодного разу за матч в українки так і не було брейкпоінтів. Згадати щось подібне не виходить, навіть в своїх найгірших матчах вона частенько доставляла суперницям проблеми на їх подачі. Сьогодні Олів'є Женом повторював про те, що потрібно краще працювати на ногах, адже без цього не вдається зловити м'яч в кращій точці, що несе за собою помилки. Реалізувати пораду не вийшло, поки що гра Ястремської на траві досить тьмяна.
В цілому, впевнена перемога Конти без видимих ​​шансів для суперниці. Далі у Даяни Вімблдон в якості несіяної тенісистки. Може, хоч цього разу жереб буде до неї більш прихильним.
У другому колі Конта змагатиметься з Марією Саккарі (№33 WTA) або Джесікою Пегулою (№74 WTA).
Раніше Ястремська програла і в першому колі основи Бірмінгема.
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 травня 2024, 18:31 0

Еліна насолоджується приємними моментами, коли всі можуть зібратися разом

Коментарі